O ţară cu 28 de cazuri de coronavirus îşi închide graniţele

  • Noua Zeelandă închide graniţele pentru a încetinit răspândirea noului COVID-19
  • Cetăţenii şi cei cu permis de şedere încă se pot întoarce în ţară
  • Până acum au fost confirmate doar 28 de cazuri de coronavirus în Noua Zeelandă.
2475 afișări
Imaginea articolului O ţară cu 28 de cazuri de coronavirus îşi închide graniţele

Foto: Profimedia

Noua Zeelandă a anunţat că începând de joi, la miezul nopţii, graniţele sale vor fi închise pentru străini pentru a încerca să încetinească răspândirea noului coronavirus.

Premierul Jacinda Ardern a declarat că cetăţenii şi cei cu permis de şedere se pot întoarce în ţară, însă multe companii aeriene au suspendat zborurile.

Până acum au fost confirmate doar 28 de cazuri de coronavirus în Noua Zeelandă.

Anunţul a fost făcut după ce Australia a anunţat interdicţii de călătorie pentru cei care nu sunt rezidenţi sau nu au cetăţenie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici