Oamenii care nu vor mai trebui să respecte distanţarea socială

  • Marea Britanie ar putea elibera certificate de imunitate celor care au fost infectaţi cu coronavirus şi s-au vindecat
  • Britanicii vor achiziţiona zece milioane de teste pentru a îi depista pe cei care au avut coronavirus
  • Aceste persoane ar putea fi exceptate de la respectarea regulilor de distanţare socială
7146 afișări
Imaginea articolului Oamenii care nu vor mai trebui să respecte distanţarea socială

Oamenii care nu vor mai trebui să respecte distanţarea socială

Marea Britanie ar putea elibera certificate de imunitate celor care au fost infectaţi cu coronavirus şi s-au vindecat, a anunţat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Matt Hankock. Britanicii vor achiziţiona zece milioane de teste pentru a îi depista pe cei care au avut coronavirus, persoane care ar putea fi exceptate de la respectarea regulilor de distanţare socială, scrie dailymail.co.uk. 
 
Matt Hancock a anunţat ieri semnarea contractului pentru cele zece milioane de teste, ce vor fi distribuite mai întâi personalului din sistemului medical şi din centrele de îngrijire. 
 
În cadrul briefingului susţinut ieri, acesta a declarat: „Facem acest demers pentru a vedea care sunt rezultatele unui test privind prezenţa anticorpilor şi pentru a pune la punct un sistem de certificare prin care să asigurăm persoanele care au anticorpi pozitivi că pot face anumite lucruri fără a mai exista riscul înbolnăvirii”, a spus Hancock. 
 
La începutul lunii, un purtător de cuvând al lui Boris Johnson a discutat despre posibilitatea de a elibera certificate de imunitate celor care au trecut deja prin această boală, dar oamenii de ştiinţă au declarat că au nevoie de mai multe informaţii pentru a îşi da acordul cu privire la acest aspect.

Încă nu este sigur dacă aceia care au avut coronavirus beneficiază de imunitate. Însă, dacă oamenii de ştiinţă demonstrează că aceia care au avut boala sunt imuni, atunci aceste persoane ar putea fi exceptate de la respectarea regulilor de distanţare socială.  
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici