Oficial american: Ancheta procurorului special Mueller este „aproape să fie încheiată”

Ancheta procurorului special Robert Mueller privind ingerinţele ruse în alegerile prezidenţiale americane din anul 2016 este aproape de încheiere, a declarat luni Matthew Whitaker, procuror general interimar al SUA, citat de Euronews.

219 afișări
Imaginea articolului Oficial american: Ancheta procurorului special Mueller este „aproape să fie încheiată”

Oficial american: Ancheta procurorului special Mueller este „aproape să fie încheiată”

„Am fost informat în întregime privind investigaţia şi aştept cu interes ca Mueller să prezinte raportul final”, a declarat Whitaker în cadrul unei conferinţe de presă.

„Consider că investigaţia este aproape de încheiere şi sper că vom primi raportul lui Mueller cât de curând posibil”, a adăugat procurorul.

Comentariile lui Matthew Whitaker reprezintă prima dată când un oficial guvernamental apropiat investigaţiei confirmă public stadiul investigaţiei.

Administraţia de la Moscova a negat orice implicare în alegerile prezidenţiale din Statele Unite din 2016. De asemenea, preşedintele american Donald Trump a transmis în mai multe rânduri că nu este implicat în nicio afacere cu Rusia şi a catalogat investigaţia drept o „vânătoare de vrăjitoare”.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici