Oficial din cadrul Departamentului de Stat, arestat după ce a solicitat servicii sexuale unui minor

Un oficial din cadrul Departamentului de Stat, Daniel Rosen, a fost arestat fiind suspectat că a solicitat relaţii sexuale din partea unui minor, relatează miercuri CNN.

182 afișări
Imaginea articolului Oficial din cadrul Departamentului de Stat, arestat după ce a solicitat servicii sexuale unui minor

Oficial din cadrul Departamentului de Stat, arestat după ce a solicitat servicii sexuale unui minor (Imagine: nydailynews.com)

Autorităţile susţin că Rosen a comunicat online cu o femeie detectiv din cadrul unităţii de combatere a exploatării minorii. Ofiţerul a pretins că este minor.

Rosen a fost arestat marţi la domiciliul său din Washington, a anunţat poliţia din Fairfax County, Virginia, precizând că Departamentul de Stat a fost notificat după arestare.

Rosen a fost dus la o închisoare din Washington şi va fi extrădat în Fairfax County.

Purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat, Jen Psaki, a declarat că ştie despre acest caz, dar nu a precizat identitatea persoanei arestate. "Statul său special care îi permite accesul la informaţii secrete va fi suspendat şi va intra în concediu până la încheierea procedurii", a precizat ea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici