Oficialii iranieni au transmis că vânzările de petrol continuă, în pofida sancţiunilor impuse de SUA

Autorităţile din Iran au transmis marţi că vânzările de petrol sunt în continuare „la nivelul la care este nevoie”, în pofida presiunii exercitate de sancţiunile impuse de Statele Unite, relatează Reuters.

338 afișări
Imaginea articolului Oficialii iranieni au transmis că vânzările de petrol continuă, în pofida sancţiunilor impuse de SUA

Oficialii iranieni au transmis că vânzările de petrol continuă, în pofida sancţiunilor impuse de SUA

Oficialii iranieni au făcut apel ţărilor europene să se opună sancţiunilor. Momentan, Turcia şi Rusia şi-au exprimat deja dezacordul faţă de măsurile luate de Statele Unite.

„Americanii au spus în mod repetat că vor reduce vânzările Iranului la zero, dar trebuie să mărturisesc, momentan am fost capabili să vindem cantităţile necesare de petrol”, a declarat vicepreşedintele Iranului, Eshaq Jahangiri.

„Americanii, cu ajutorul propagandei, uită să vadă realitatea”, a adăugat acesta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici