„Oh, Doamne, urăsc asta”. Regele Charles îşi exprimă frustrarea din cauza unui stilou

Monarhul a semnat cartea de vizită în faţa camerelor de luat vederi la castelul Hillsborough, lângă Belfast, până când stiloul s-a defectat.

884 afișări
Imaginea articolului „Oh, Doamne, urăsc asta”. Regele Charles îşi exprimă frustrarea din cauza unui stilou

The Independent-captură foto Youtube

Regele Charles a fost văzut exprimându-şi frustrarea în timpul unei ceremonii pentru a doua oară în patru zile, în timp ce se afla în Irlanda de Nord.

Noul monarh a fost surprins pe camere semnând o carte a vizitatorilor la Castelul Hillsborough, lângă Belfast. A reacţionat după ce stiloul pe care îl folosea, cerneala s-a scurs asupra mâinii sale. 

Oh, Doamne, urăsc acest stilou!” spuse Charles ridicându-se şi transferându-i stiloul soţiei sale, Camilla, regina consoartă.

„Oh, uite, se întâmplă peste tot”, a spus Camilla în timp ce soţul ei îşi ştergea degetele.

„Nu suport chestia asta sângeroasă... de fiecare dată împuţită”, a spus Charles în timp ce se îndepărta.

Când a completat documentele marţi, a folosit şi data greşită, înainte de a verifica cu un consilier care i-a spus că este 13 septembrie, nu 12 septembrie.

Regele fusese mai devreme întâmpinat de mulţimile din Belfast şi şi-a dat propriul angajament în regiune.

Noul monarh a avut un program încărcat de la moartea mamei sale ce s-a petrecut joi, la Balmoral, în Scoţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici