Omul care se laudă că ar pune capăt războiului în 24 de ore

Donald Trump a ieşit la rampă cu noi declaraţii belicoase.

3355 afișări
Imaginea articolului Omul care se laudă că ar pune capăt războiului în 24 de ore

Omul care se laudă că ar pune capăt războiului în 24 de ore

„Dacă aş fi fost preşedinte, războiul dintre Rusia şi Ucraina nu s-ar fi întâmplat niciodată.

Dar, chiar şi acum, dacă aş fi fost preşedinte, aş putea negocia încheierea acestui război oribil şi cu escaladare rapidă în 24 de ore”, a scris el pe platforma socială Truth, pe care o deţine.

Fostul preşedinte al SUA, recent reprimit pe Facebook, a adăugat: „O astfel de risipă tragică de vieţi umane !!!”, potrivit Newsweek.

Kremlinul: Biden poate opri războiul, dar nu o face

Preşedintele american Joe Biden are puterea de a pune capăt conflictului din Ucraina cerând Kievului să negocieze, dar până acum nu a făcut-o. Acest lucru a fost subliniat de purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, într-o conversaţie cu jurnaliştii.

„Cheia regimului de la Kiev se află în mare parte în mâinile Washingtonului”, a spus Peskov, în briefingul său zilnic obişnuit.

„Acum vedem că actualul şef al Casei Albe nu vrea să folosească această cheie. Dimpotrivă, el alege calea de a da şi mai multe arme Ucrainei", a adăugat Peskov, conform The Guardian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
razboi,
trump,
sua

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici