Opt bărbaţi, probabil români, acuzaţi că voiau să spargă un magazin de bijuterii, reţinuţi la Paris

Opt bărbaţi, cel mai probabil români, au fost reţinuţi luni, la Paris, fiind surprinşi în flagrant în timp ce încercau să spargă un magazin de bijuterii în apropierea celebrului Bulevard Champs-Elysées, anunţă surse din cadrul poliţiei citate de AFP.

139 afișări
Imaginea articolului Opt bărbaţi, probabil români, acuzaţi că voiau să spargă un magazin de bijuterii, reţinuţi la Paris

Opt bărbaţi, probabil români, acuzaţi că voiau să spargă un magazin de bijuterii, reţinuţi la Paris (Imagine: Shutterstock)

Indivizii au încercat să spargă uşa de la intrarea în magazin.

"Reuşiseră să spargă prima uşă, dar au fost prinşi în timp ce erau la uşa a doua", a explicat un oficial din cadrul poliţiei franceze. Autorii spargerii au fost opriţi de agenţi de poliţie şi reţinuţi.

Pe 4 octombrie 2013, zece bărbaţi au pătruns în magazinul de bijuterii Vacheron Constantin din Paris, furând bunuri de peste un milion de euro.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici