Opt imigranţi români suspectaţi de furt au fost arestaţi în Italia

Opt cetăţeni români, inclusiv trei femei, au fost arestaţi vineri în sudul Italiei, pentru ocuparea ilegală a unor terenuri şi furt de energie electrică, informează site-ul agenţiei AGI.

110 afișări
Imaginea articolului Opt imigranţi români suspectaţi de furt au fost arestaţi în Italia

Opt imigranţi români suspectaţi de furt au fost arestaţi în Italia

Cei opt cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani, au fost arestaţi în localitatea Molfetta, situată în apropierea oraşului Bari, în sudul Italiei.

Carabinierii au descins vineri în zona San Leonardo, unde existau suspiciuni că imigranţi români ocupă ilegal terenuri pe care au construit barăci. În plus, compania Enel raportase branşarea ilegală a barăcilor la reţeaua de energie electrică.

Cei opt români au fost arestaţi şi sunt încarceraţi în Penitenciarul Trani, situat în regiunea Puglia (sudul Italiei).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici