Opt militari irakieni au fost ucişi într-o ambuscadă

Opt militari irakieni şi patru membri ai unei miliţii tribale au fost ucişi vineri, în două atacuri care au avut loc în nordul Irakului, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate, citate de AFP.

147 afișări
Imaginea articolului Opt militari irakieni au fost ucişi într-o ambuscadă

Opt militari irakieni au fost ucişi într-o ambuscadă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

În apropiere de Baiji, la aproximativ 180 de kilometri nord de Bagdad, opt militari ai armatei irakiene au fost ucişi într-o ambuscadă. Un militar a supravieţuit atacului care a vizat un microbuz.

Militarii se deplasau între oraşele Qaiyarah (provincia Ninive) şi Taji, în apropiere de Bagdad.

În alt incident, patru membri ai unei miliţii tribale care luptă împotriva Al-Qaida au fost ucişi în apropiere de oraşul Baaquba.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici