Opt rachete israeliene au căzut în sudul Libanului

Opt rachete israeliene au căzut marţi seara în sudul Libanului în apropierea satului Hula, situat la frontiera cu statul evreu, a declarat un oficial din cadrul serviciilor libaneze de securitate, la scurt timp după cădera unei rachete de tip Katiuşa în nordul Israelului.

17 afișări
Imaginea articolului Opt rachete israeliene au căzut în sudul Libanului

Opt rachete israeliene au căzut în sudul Libanului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Rachetele au fost lansate de armata israeliană, a declarat oficialul sub protecţia anonimatului, fără a confirma dacă racheta de tip Katiuşa a fost trasă din Liban.

Nu au fost înregistrate victime.

Militarii forţelor ONU mobilizate în sudul Libanului (FINUL) şi ale armatei libaneze au ocupat căile de acces către Hula şi supraveghează zona.

Localinicii au declarat că au auzit un tir de rachetă trasă de pe un câmp din apropiere, cu puţin timp înainte de căderea rachetelor în zonă.

Potrivit unor surse militare şi poliţieneşti israeliene, o rachetă de tip Katiuşa trasă din sudul Libanului a căzut în nordul Israelului, fără a provoca victime.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici