Opt români, arestaţi în Italia după furturi în magazine şi locuinţe

Autorităţile italiene au arestat opt cetăţeni români şi un italian suspectaţi de furturi din magazine şi locuinţe.

180 afișări
Imaginea articolului Opt români, arestaţi în Italia după furturi în magazine şi locuinţe

Opt români, arestaţi în Italia după furturi în magazine şi locuinţe

Cei opt români şi italianul sunt acuzaţi de comiterea a zeci de furturi în magazine şi locuinţe din provincia Alessandria (regiunea Piemonte, nord), în cursul anului 2013, informează site-ul de ştiri ProvinciaPavese.it.

Valoarea obiectelor furate este estimată la 300.000 de euro.

Cei nouă bărbaţi au fost plasaţi în arest preventiv pentru furt calificat. Anchetatorii au stabilit că bunurile furate au fost vândute în afara Italiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici