Panică la bordul unui avion care a decolat din Canada. Un bărbat a minţit că are coronavirus: cum şi-a explicat gestul | VIDEO

Un bărbat din Canada a creat panică la bordul unui avion care decola din Toronto, cu destinaţia Montego Bay, Jamaica. Tânărul a minţit că are coronavirus, iar avionul a fost forţat să se întoarcă pe aeroportul din Toronto.

1588 afișări
Imaginea articolului Panică la bordul unui avion care a decolat din Canada. Un bărbat a minţit că are coronavirus: cum şi-a explicat gestul | VIDEO
Potrivit Yahoo News, James Pook, în vârstă de 29 de ani, s-a ridicat în timpul zborului şi a spus că are coronavirus după ce a făcut o vizită în China.
 
Avionul apucase să zboare deja 1.600 de kilometri, însă echipajul a fost nevoit să întoarcă. Pook a fost izolat în timpul zborului, iar după ce aeronava a aterizat a fost consultat de medici. Aceştia au constat că tânărul nu prezenta niciun simptom, iar Pook a fost nevoit să recunoască.
 
A produs panică doar pentru că voia să producă un video viral. „Aveam camera cu mine. Voiam să fac un video viral. Am vrut să-l postez pe toate platformele de socializare. M-am ridicat şi am spus: „Pot să vă atrag atenţia? Tocmai m-am întors din provincia Hunan” - şi asta a fost tot.”, a declarat Pook pentru GlobalNews.
 
După explicaţia dată autorităţilor din aeroport, James Cook va trebui sa dea explicaţii şi judecătorilor tribunalului din Ontario.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici