Papa Benedict al XVI-lea: Conflictul din Siria va avea doar învinşi, dacă va continua

Papa Benedict al XVI-lea a reînnoit luni apelul la un "dialog constructiv" în Siria, afirmând, în faţa ambasadorilor din lumea întreagă, că acest "conflict nu va cunoaşte niciodată învingători, ci doar învişi dacă va continua".

166 afișări
Imaginea articolului Papa Benedict al XVI-lea: Conflictul din Siria va avea doar învinşi, dacă va continua

Papa Benedict al XVI-lea: Conflictul din Siria va avea doar învinşi, dacă va continua

În acest discurs tradiţional rostit în franceză la fiecare început de an în faţa corpului diplomatic reprezentând 179 de ţări acreditate la Sfântul Scaun, Papa a vorbit despre "suferinţele înspăimântătoare" ale sirienilor, reînnoindu-şi "apelul ca armele să fie depuse şi să prevaleze cât mai repede posibil un dialog constructiv".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici