Papa Francisc va vizita Ungaria în aprilie

Papa Francisc va efectua o vizită oficială în Ungaria în perioada 28-30 aprilie, a anunţat luni Vaticanul.

216 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc va vizita Ungaria în aprilie

Papa Francisc va petrece toate cele trei zile în capitala Budapesta, se arată într-un program publicat de Vatican şi citat de Reuters.

Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, se va întâlni cu lideri politici, diplomaţi, preoţi şi călugăriţe şi intelectuali, precum şi cu oameni săraci şi refugiaţi.

Papa, care a făcut o scurtă oprire la Budapesta în drumul său spre Slovacia în 2021, va prezida o slujbă în aer liber în Piaţa Kossuth Lajos duminică, 30 aprilie, înainte de a se întoarce la Roma.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici