Păpuşă mecanică reprezentându-l pe Putin în timp ce semnează anexarea Crimeei, scoasă la licitaţie - VIDEO

O casă de licitaţii germană a scos la vânzare o figurină mecanică ce îl reprezintă pe preşedintele rus, Vladimir Putin, în timp ce semnează actul de anexare a Crimeei şi Sevastopolului, relatează The Moscow Times în ediţia electronică de luni.

201 afișări
Imaginea articolului Păpuşă mecanică reprezentându-l pe Putin în timp ce semnează anexarea Crimeei, scoasă la licitaţie - VIDEO

Păpuşă mecanică reprezentându-l pe Putin în timp ce semnează anexarea Crimeei, scoasă la licitaţie - VIDEO (Imagine: captură video)

Preşedintele rus este reprezentat aşezat la birou, cu o pană în mână şi având alături o lampă de stil vechi, mişcându-şi capul dintr-o parte în alta în timp ce citeşte documentul pe care urmează să îl semneze: "Tratatul de Acceptare a Republicii Crimeea în Federaţia Rusă". Casa de licitaţii Auction Team Breker a postat o înregistrare video cu figurina, înaltă de aproximativ 50 de centimetri, pe YouTube.

Tratatul original a fost semnat de Putin în martie, după ce 96,77 la sută dintre locuitorii din Crimeea au votat în favoarea reunificării cu Rusia, la un referendum organizat în grabă în peninsula ucraineană.

Artistul care a creat păpuşa mecanică Putin, producătorul elveţian Christian Bailly, este cunoscut pentru creaţiile scumpe şi complicate.

Licitaţia pentru păpuşa Putin, numită "Putin scriitorul", va avea loc la 14-15 noiembrie, la Koln. Preţul de pornire încă nu a fost anunţat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici