Patru mineri, scoşi în viaţă dintr-o mină din China după 36 de zile. VIDEO

Patru mineri care erau blocaţi în subteran de 36 de zile au fost salvaţi, vineri, în provincia Shandong, situată în estul Chinei, relatează presa de stat chineză, citată de BBC News online.

3245 afișări
Imaginea articolului Patru mineri, scoşi în viaţă dintr-o mină din China după 36 de zile. VIDEO

Patru mineri, scoşi în viaţă dintr-o mină din China după 36 de zile. VIDEO

Minerii erau blocaţi din decembrie 2015 într-o mină din provincia Shandong.

Postul de stat CCTV a prezentat vineri imagini cu patru mineri scoşi din subteran, preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital.

În total, 17 mineri au fost blocaţi în subteran. Patru au fost scoşi acum câteva săptămâni, alţi patru au fost extraşi acum, iar despre soarta celorlalţi nu există informaţii.

Peste 400 de membri ai echipelor de intervenţie participă la operaţiunile de salvare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici