Patru morţi în urma intemperiilor din Italia

Patru persoane au murit în urma intemperiilor care au afectat luni toată Italia, marcate în special prin ploi abundente şi rafale puternice de vânt, relatează agenţia ANSA.

20 afișări
Imaginea articolului Patru morţi în urma intemperiilor din Italia

Patru morţi în urma intemperiilor din Italia (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

În regiunea Romei, o fată de 19 ani a murit după ce maşina sa a fost strivită de un copac, iar un bărbat a fost lovit de un siloz dărâmat de vânt. Mai multe persoane au fost rănite de copacii doborâţi de rafalele de vânt care au atins 90 de kilometri pe oră, iar circulaţia a fost perturbată.

Pe lacul Garda, un infirmier de 53 de ani a murit în timp ce făcea kitesurf, iar la Maniago, în apropiere de Udine, un comericant de 59 de ani a decedat în urma unui infarct, în timp ce încerca să închidă obloanele magazinului său.

Un marinar de pe o navă de pescuit a dispărut. Conform primelor informaţii, nava pe care se afla împreună cu alţi doi bărbaţi a fost izbită de stânci de rafalele de vânt, în timp ce ambarcaţiunea se pregătea să intre în portul Giulianova.

În acelaşi timp, ninsoarea şi-a făcut apariţia în regiunile alpine de peste 1.500 de metri altitudine.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici