PCRM sărbătoreşte zece ani de când a ajuns la guvernare în R.Moldova

Partidul Comuniştilor din R.Moldova (PCRM) a sărbătorit sâmbătă zece ani de când a ajuns la guvernare, în cadrul unei reuniuni la care au participat aproximativ 600 de membri şi care a avut loc într-una dintre cele mai luxoase săli de ceremonii din capitală, relatează PRO TV Chişinău.

26 afișări
Imaginea articolului PCRM sărbătoreşte zece ani de când a ajuns la guvernare în R.Moldova

PCRM sărbătoreşte zece ani de când a ajuns la guvernare în R.Moldova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Imaginile proiectate în luxoasa sală ce aparţine liderului social-demcorat Victor Selin au dat startul sărbătorii comuniste, la care maestru de ceremonii a fost secretarul PCRM Iurie Muntean, care şi-a etalat cu această ocazie cunoştinţele de limba engleză, conform PRO TV Chişinău.

"A fost pentru prima dată când un partid comunist a venit la putere respectând Constituţia şi în urma unor alegeri parlamentare obişnuite", a declarat el în limba engleză, în timp ce liderul partidului, Vladimir Voronin, a vorbit numai în rusă.

La încheierea reuniunii, comuniştii au convenit că nu mai pot rămâne în opoziţie şi că trebuie să revină cât mai curând la guvernare.

La eveniment au participat comunişti din mai multe ţări, printre care şi România.

După trei ore de discursuri, comuniştii au încheiat sărbătoarea pe ritmuri internaţionale. Între timp, mare parte din activişti au plecat acasă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici