Pe drumul de întoarcere din Irak, Donald Trump şi soţia sa au făcut escală în Germania, la o bază aeriană. Ambele vizite, inopinate - VIDEO

Preşedintele american Donald Trump şi soţia sa, Melania Trump, au salutat trupele americane din Germania, în drumul său din Irak oprindu-se la baza de aviaţie Ramstein, aceasta fiind a doua vizită a lui Trump la trupele americane din străinătate în ultima zi, relatează Associated Press.

4041 afișări
Imaginea articolului Pe drumul de întoarcere din Irak, Donald Trump şi soţia sa au făcut escală în Germania, la o bază aeriană. Ambele vizite, inopinate - VIDEO

SURSA: Twitter: Erik Slavin@eslavin_stripes

Pe drumul de întoarcere de la întâlnirea cu trupele americane din Irak, Trump s-a oprit la baza aeriană Ramstein din Germania pentru realimentare şi pentru a vizita membrii serviciului de acolo.

Vizita preşedintelui Trump la o bază aeriană situată în vestul Irakului a fost prima sa vizită într-o zonă de război. Ambele vizite au fost inopinate.

La bordul Forţelor Aeriene, secretarul de presă american, Sarah Huckabee Sanders, a declarat reporterilor că primul ministru irakian Adel Abdul-Mahdi a acceptat o invitaţie din partea lui Trump pentru a vizita Casa Albă. Cei doi lideri au vorbit prin telefon. Aceştia nu s-au întâlnit în timpul vizitei lui Trump în Irak.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici