Pedeapsa lui Mihail Hodorkovski a fost redusă cu doi ani

Un tribunal a redus, joi, cu doi ani pedeapsa fostului magnat al petrolului şi critic al Kremlinului, Mihail Hodorkovsjki, încarcerat din 2003, ceea ce îi va permite acestuia să iasă din închisoare în octombrie 2014, au anunţat agenţiile ruse.

197 afișări
Imaginea articolului Pedeapsa lui Mihail Hodorkovski a fost redusă cu doi ani

Pedeapsa lui Mihail Hodorkovski a fost redusă cu doi ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tribunalul municipal din Moscova a redus de la 13 la 11 ani condamnarea lui Hodorkovski pentru furt de petrol şi spălare de bani, precum şi pe cea a asociatului său, Platon Lebedev.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici