Peste 40% dintre americani cred acuzaţiile lui Donald Trump privind presupuse fraude electorale/ Hillary Clinton are un avans de 5%

Donald Trump, candidatul republican la funcţia de preşedinte al SUA, susţine că echipa democrată pregăteşte fraude masive în scrutinul prezidenţial, în timp ce sondajele de opinie arată că 41% dintre alegători tind să îl creadă pe controversatul magnat new-yorkez.

1460 afișări
Imaginea articolului Peste 40% dintre americani cred acuzaţiile lui Donald Trump privind presupuse fraude electorale/ Hillary Clinton are un avans de 5%

"Sigur că au loc fraude masive în procesul electoral. De ce neagă liderii republicani acest lucru? Sunt atât de naivi!", a transmis Donald Trump prin Twitter, citat de site-ul Politico.com.

Pe fondul recentelor disensiuni, Trump a îndemnat liderii republicani să dea dovadă de solidaritate: "Trebuie să ne mobilizăm toţi pentru a câştiga aceste alegeri. Nu putem avea încă patru ani politici de tipul celor ale lui Barack Obama. Sau mai rău", a subliniat Trump.

"Scrutinul este aranjat de presa necinstită şi distorsionată care o favorizează pe escroaca Hillary, iar în multe secţii se pregătesc fraude; trist", a insistat Ttump, fără a prezenta dovezi în sprijinul acuzaţiilor.

Conform unui sondaj de opinie Politico.com/Morning Consult, 41% dintre americani tind să creadă că s-ar pregăti fraude electorale pentru a nu se permite o victorie a candidatului republican.

Hillary Clinton continuă să aibă un avans de circa 5% în faţa lui Donald Trump în sondajele de opinie efectuate la nivel naţional. Potrivit mediei sondajelor, elaborată de Institutul Real Clear Politics, Hillary Clinton este creditată cu 45%, iar Donald Trump cu 39,8%.

Echipa democrată încă nu a comentat acuzaţiile referitoare presupuse tentative de fraudă electorală.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici