Peter Altmaier afirmă că este pregătit să discute despre tarife egale la importuri auto cu SUA

Ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, este pregătit să discute despre tarife egale la importurile auto cu Statele Unite, a declarat acesta vineri pentru postul ORF, relatează site-ul agenţiei Reuters.

374 afișări
Imaginea articolului Peter Altmaier afirmă că este pregătit să discute despre tarife egale la importuri auto cu SUA

Peter Altmaier afirmă că este pregătit să discute despre tarife egale la importuri auto cu SUA

"Suntem pregătiţi să discutăm despre tarife scăzute, egale, la automobile", a declarat Altmaier, adăugând că aceasta ar fi "cea mai bună soluţie pentru toată lumea"

Preşedintele SUA, Donald Trump, a respins la sfârşitul lunii august propunerea Uniunii Europene de eliminare totală, pe bază de reciprocitate, a taxelor vamale pentru importurile de autovehicule, adăugând că practicile comerciale ale UE sunt similare cu cele ale Chinei.

Ca răspuns, Jean-Claude Juncker a avertizat că Uniunea Europeană va adopta contramăsuri dacă înţelegerea făcută cu Donald Trump în iulie, privind reducerea tarifelor vamale, nu va împiedica SUA să impună taxe noi la autovehicule.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici