Poliţia a deschis o anchetă în cazul incidentului de la Leeds în care a fost implicat David Cameron - VIDEO

Poliţia britanică a deschis o anchetă în cazul "incidentului" în care a fost implicat premierul David Cameron, împins luni de un bărbat în timpul unei vizite la Leeds, în nordul Angliei.

533 afișări
Imaginea articolului Poliţia a deschis o anchetă în cazul incidentului de la Leeds în care a fost implicat David Cameron - VIDEO

Poliţia a deschis o anchetă în cazul incidentului de la Leeds în care a fost implicat David Cameron - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un bărbat pare să se fi lovit de premier în timp ce acesta ieşea din primăria oraşului şi se îndrepta spre maşina sa, dar David Cameron nu a căzut şi a fost luat rapid de la faţa locului, aparent fără să fi fost rănit.

Înregistrarea video a făcut rapid înconjurul Marii Britanii şi a ridicat semne de întrebare cu privire la motivele tânărului de 28 de ani şi uşurinţa cu care acesta a reuşit să se apropie de şeful Guvernului.

Poliţia, care l-a reţinut pentru scurt timp pe Dean Farley, a dat asigurări că acesta nu avea vreo rea intenţie, ci doar alerga spre o sală de gimnastică din apropiere.

Potrivit deputatului conservator Mark Pritchard, a existat o "fisură de securitate care ar fi putut avea consecinţe mult mai grave".

David Cameron a preferat să trateze incidentul cu umor, în cursul după-amiezii, la Parlament, şi a ţinut să mulţumească gărzilor sale de corp pentru devotamentul de care au dat dovadă.

Totuşi, poliţia a deschis o anchetă, iar Downing Street a promis să coopereze pe deplin în acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici