Poliţia britanică a făcut publice înregistrări cu momentul uciderii interlopului Săndel Şerbu | VIDEO

Poliţia britanică a făcut publice înregistrări cu momentul în care interlopul brăilean Săndel Şerbu a fost ucis, în toamna anului 2017, într-un oraş situat în estul Londrei, relatează publicaţia Daily Mail.

25127 afișări
Imaginea articolului Poliţia britanică a făcut publice înregistrări cu momentul uciderii interlopului Săndel Şerbu | VIDEO

Poliţia britanică a făcut publice înregistrări cu momentul uciderii interlopului Săndel Şerbu | VIDEO

Interlopul a fost ucis în urma unei bătăi care a avut loc pe o stradă din oraşul britanic Ilford, situat în estul Londrei. Crima a avut loc în toamna anului 2017 şi trei persoane au fost condamnate recent pentru fapta săvârşită.

Grupul de atacatori a fost alungat de o ambulanţă care trecea prin zonă. Săndel Şerbu a fost transportat la spital, dar a murit la doar câteva ore din cauza rănilor grave suferite la cap.

Poliţia britanică a ajuns la concluzia că atacul a fost o răzbunare pentru o altă bătaie petrecută cu două luni înainte. Trei români au fost condamnaţi luni la un total de 64 de ani de închisoare.

Răzvan Vlădescu, în vârstă de 27 de ani şi fratele său, Araman-Nardi Stoica, în vârstă de 25 de ani, au fost găsiţi vinovaţi de crimă cu premeditare şi posesie de arme albe. Un al treilea român, Ionuţ Vasile, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici