Poliţia japoneză: Bilanţul cutremurului ar putea depăşi 10.000 de victime

Bilanţul cutremurului de vineri din Japonia ar putea depăşi 10.000 de victime, a apreciat, duminică, şeful poliţiei din prefectura Miyagi, citat de televiziune publică niponă NHK, relatează agenţia Kyodo, în pagina electronică.

39 afișări
Imaginea articolului Poliţia japoneză: Bilanţul cutremurului ar putea depăşi 10.000 de victime

Poliţia japoneză: Bilanţul cutremurului ar putea depăşi 10.000 de victime (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Naoto Takeuchi, comandantul poliţiei din Miyagi, a declarat că "nu are nici o îndoială" că numărul victimelor va ajunge la 10.000 numai în prefectura aflată în nord-estul Japoniei.

Ultimele bilanţuri provizorii oficiale indică aproximativ 800 de decese confirmate în prefectura Miyagi şi în alte zone afectate de cutremur şi de valurile seismice generate de acesta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici