Poliţist atacat cu cuţitul în centrul oraşului Bruxelles

Un ofiţer de poliţie a fost atacat cu un cuţit în centrul oraşului Bruxelles marţi dimineaţa, a relatat presa locală speculând că este vorba despre un atac al unui militant islamist, informează site-ul agenţiei Reuters.

762 afișări
Imaginea articolului Poliţist atacat cu cuţitul în centrul oraşului Bruxelles

Poliţist atacat cu cuţitul în centrul oraşului Bruxelles

Autorităţile au informat că motivul nu este clar încă.

Incidentul s-a petrecut lângă secţia principală de poliţie, în jurul orei locale 5.30 (ora României, 6.30), a informat un purtător de cuvânt al Poliţiei. Atacatorul a fost împuşcat şi rănit de un alt ofiţer de poliţie.

Potrivit publicaţiei belgiene DH, atacatorul ar fi strigat "Allahu akbar".

"Este prea devreme pentru a determina motivul atacului. Am demarat o investigaţie", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Ofiţerul de poliţie şi atacatorul au fost transportaţi la spital, însă nici unul dintre ei nu prezintă răni grave.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici