Posibil ATAC RASIAL într-un centru de găzduire a migranţilor în Germania. O persoană a fost rănită

Poliţia germană anchetează pentru a afla cine a tras mai multe focuri de armă asupra unui centru de primire şi găzduire a refugiaţilor de la Dreieich, la sud de Frankfurt, după ce un bărbat în vârstă de 23 de ani a fost rănit uşor în timp ce dormea, relatează Euronews.

791 afișări
Imaginea articolului Posibil ATAC RASIAL într-un centru de găzduire a migranţilor în Germania. O persoană a fost rănită

Posibil ATAC RASIAL într-un centru de găzduire a migranţilor în Germania. O persoană a fost rănită

Aproximativ 30 de persoane se aflau în centru la momentul atacului.

Poliţia afirmă că are puţine indicii cu privire la suspect sau suspecţi - fugar sau fugari în continuare.

Atacul ar putea fi motivat rasial, potrivit forţelor de ordine.

Germania găzduieşte peste un milion de migranţi şi refugiaţi din 2015. În pofida faptului că i-a primit călduros, în ţară au avut loc numeroase incidente violente - atacuri asupra unor persoane şi incendieri ale unor centre pentru refugiaţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici