Povestea DRAMATICĂ a mamei care şi-a pierdut 4 copii de ZIUA ei. Cum a REACŢIONAT când a fost dusă din nou la locul tragediei

O mamă a pierdut 4 copii în ziua în care sărbătorea împlinirea vârstei de 36 de ani. Femeia a fost dusă la locul tragediei de către Poliţie.

13374 afișări
Imaginea articolului Povestea DRAMATICĂ a mamei care şi-a pierdut 4 copii de ZIUA ei. Cum a REACŢIONAT când a fost dusă din nou la locul tragediei

Povestea DRAMATICĂ a mamei care şi-a pierdut 4 copii de ZIUA ei. Cum a REACŢIONAT când a fost dusă din nou la locul tragediei (Imagine: Daily Mail)

Aniversarea vârstei de 36 de ani s-a transformat dintr-un eveniment fericit într-o tragedie pentru o mamă din Marea Britanie.

Un incendiu a izbucnit într-una din camerele de la mansarda casei în care femeia locuia, împreună cu 4 dintre cei 9 copii ai săi, informează Daily Mail.

Singura persoană din familie care a scăpat a fost Michelle Smith, în incendiu pierzându-şi viaţa gemenele sale în vârstă de 4 ani, Holly şi Ella, Jordan Smith (2 ani) şi adolescentul Reece Smith (19 ani), care a murit după ce a intrat în casă şi a încercat cu disperare să-şi salveze fraţii.

Noaptea trecută, Michelle Smith a fost condusă de către poliţişti la locul tragediei şi, în timp ce strângea la piept o poză a gemenelor sale, nu a putut să spună decât atât: "Am pierdut luminile vieţii mele. Unde mă pot întoarce?".

Femeia mai are trei fete şi doi băieţi care locuiesc în altă parte.

În momentul izbucnirii incendiului, cele două gemene dormeau. Rudele l-au descris ca pe un erou pe Reece Smith, care s-a întors în casă pentru a-şi salva fraţii mai mici.

"Reece a murit ca un erou. Cele trei fete ale mele stau, de asemenea, cu mama lor vineri noaptea şi au vrut să stea şi sâmbătă. Din fericire, am spus nu şi le-am dus acasă, altfel cine ştie ce s-ar mai fi putut întâmpla. Michelle este şocată, devastată, cu toţii suntem. Este prea supărată ca să vorbească despre asta", a declarat fostul partener de viaţă al femeii, Colin Ostler (42 de ani).

Keith Smith, bunicul copiiilor care au pierit în incendiu, a mărturisit că sângele său "a îngheţat" în momentul în care a văzut la ştiri tragedia.

"Am alergat aici imediat, în tot acest timp dorindu-mi să nu fie adevărat, dar când am ajuns cel mai mare coşmar al meu s-a adeverit. Încă încerc să-mi revin, erau nişte copii formidabili. Ultima dată când i-am văzut a fost de Crăciun", a povestit el.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a afla alte circumstanţe ale nefericitului eveniment, primele constatări fiind că alarma de incendiu a casei doamnei Smith nu a funcţionat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici