Povestea luptătorului englez care a ucis un comandant cecen pe frontul din Ucraina

Ben Grant, fiul unui deputat britanic, a lovit vehiculul comandantului la nord de Harkov.

10285 afișări
Imaginea articolului Povestea luptătorului englez care a ucis un comandant cecen pe frontul din Ucraina

Prezenţa în Ucraina a lui Ben Grant, proaspăt întors din Afganistan şi fiu al deputatului conservator Helen Grant, consilier special pentru educaţia femeilor în guvernul condus de Boris Johnson, a devenit cunoscută săptămâna trecută. Site-ul Telegraph a publicat un videoclip dramatic, în care el a fost implicat într-o operaţiune pentru a salva un compatriot rănit de o mină în timpul unei lupte.

Imaginile îl arată în timp ce strânge un garou la piciorul însoţitorului său, în timp ce zgomotul împuşcăturilor de artilerie rusă se aude. În acelaşi videoclip, unitatea lui Grant este văzută ieşind în aer liber, pentru a arunca o salvă de grenade într-un vehicul rusesc. Cel în care a fost ucis Adam Bisultanov, un comandant cecen al Gărzii Naţionale Ruse, care era angajat în acea zonă.

Grant se află în Ucraina din martie. El a spus că a plecat după ce a văzut un alt videoclip care a devenit viral, cu interiorul unei case lovite de bombe ruseşti şi strigătele unui copil îngrozit care încearcă să se salveze împreună cu părinţii săi. Nu-i spusese nimic mamei sale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici