Premierul francez anunţă că între victimele accidentului aviatic se află şi un american

Premierul francez, Manuel Valls, a anunţat miercuri că printre victimele accidentului aviatic produs marţi în sudul Franţei se află şi un cetăţean american.

430 afișări
Imaginea articolului Premierul francez anunţă că între victimele accidentului aviatic se află şi un american

Premierul francez anunţă că între victimele accidentului aviatic se află şi un american (Imagine: Mediafax Foto / Hepta)

"Fiecare verifică diferitele naţionalităţi, există un american, un marocan, englezi, argentinieni, dar, încă o dată, compania Lufthansa şi autorităţile spaniole şi germane trebuie să furnizeze, cât mai repede posibil sper, toate informaţiile", a declarat Vall, potrivit Le Figaro.

Avionul prăbuşit marţi dimineaţă aparţine companiei Germanwings, subsidiara Lufthansa, şi transporta 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului. Potrivit informaţiilor apărute până în prezent, printre victime figurează 67 de germani, între care doi bebeluşi, 16 adolescenţi din Haltern (nord-vestul ţării) şi doi cântăreţi de operă din Dusseldorf.

Lista pasagerilor conţine şi "45 de pasageri cu nume de familie spaniole", a declarat vicepremierul spaniol Soraya Sainz de Santamaria.

Printre victime s-ar afla, de asemenea, cel puţin un belgian, un danez, doi australieni, doi columbieni şi doi argentinieni.

Londra, Mexic şi Tokyo au vorbit despre prezenţa probabilă la bordul avionului a trei pasageri britanici, a doi mexicani şi doi japonezi. Preşedintele francez, Francois Hollande, a vorbit despre posibilitatea unor victime "turce", în timp ce presa evocă prezenţa unui cuplu marocan la bordul avionului.

Miercuri, Ministerul kazah de Externe a anunţat că cel puţin trei cetăţeni kazahi se aflau la bordul zborului 9525 al Germanwings şi că încearcă să confirme informaţiile autorităţilor germane potrivit cărora un al patrulea pasager avea, de asemenea, cetăţenie kazahă.

O femeie olandeză în vârstă de 20 de ani se află, de asemenea, printre victime, a confirmat Ministerul olandez de Externe.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici