Premierul grec trage un semnal de alarmă pentru a evita o catastrofă: „Vom plăti pentru asta!"

Premierul Greiciei, Kyriakos Mitsotakis, a tras un semnal de alarmă în întreaga ţară referior la respectarea măsurilor de prevenţie şi măsurilor restrictive de izolare pentru a nu se răspândi infecţia cu noul coronavirus.

2216 afișări
Imaginea articolului Premierul grec trage un semnal de alarmă pentru a evita o catastrofă: „Vom plăti pentru asta!"

Premierul grec trage un semnal de alarmă pentru a evita o catastrofă: „Vom plăti pentru asta!"

 

Conform Reuters, Kyriakos Mitsotakis consideră că luna aprilie va fi cea mai critică în lupta împotriva pandemiei coronavirusului şi îi indeamnă pe greci să rămână în case.
 
„Aprilie va fi luna cea mai critică, dacă ne vom destinde vom plăti pentru asta şi nu trebuie să lăsăm să se întâmple aşa ceva. Nu suntem la începutul sfârşitului, ci mai degrabă la sfârşitul începutului", a spus premierul.
 
De asemenea, premierul a explicat că aceste măsuri de izolare strictă au afectat considerabil economia internă, dar scopul este de a stabiliza sistemul medical şi a-l face cât mai eficient pentru a rezista valurilor de contaminări cu noul coronavirus.
 
În Grecia sunt 1.415 de pacienţi infectaţi cu noul coroanvirus, 52 de decese şi 52 de oameni care s-au vindecat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici