Preşedintele Elveţiei, Guy Parmelin, salută întâlnirea "cordială" cu Joe Biden

  • Preşedintele Elveţiei, Guy Parmelin, salută întâlnirea "cordială" cu omologul său american, Joe Biden
  • Guy Parmelin speră că întâlnirea lui Joe Biden cu Vladimir Putin va fi "constructivă"
355 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Elveţiei, Guy Parmelin, salută întâlnirea "cordială" cu Joe Biden

Preşedintele Elveţiei, Guy Parmelin, salută întâlnirea "cordială" cu Joe Biden

Preşedintele Elveţiei, Guy Parmelin, a declarat, marţi seară, că a avut o întrevedere "cordială" cu omologul său american, Joseph Biden, exprimând speranţa că summitul SUA-Rusia, programat la Geneva, va fi "constructiv".
 
"A fost o întâlnire cordială", a afirmat Guy Parmelin după discuţiile cu preşedintele SUA, Joseph Biden, conform site-ului Swissinfo.ch.
 
Guy Parmelin consideră că întâlnirea preşedinţilor din SUA şi Rusia, Joseph Biden şi Vladimir Putin, programată miercuri la Geneva, este "un semn de speranţă" după criza pandemiei. "Sper că discuţiile celor doi preşedinţi vor fi constructive", a subliniat Guy Parmelin.
 
Preşedintele Elveţiei a dezvăluit că Joseph Biden a manifestat interes pentru dezvoltarea relaţiilor comerciale bilaterale şi a cooperării între universităţile din Statele Unite şi Elveţia.
 
Preşedintele SUA a mulţumit Elveţiei pentru rolul diplomatic în relaţia cu Iranul şi s-a declarat dispus să susţină crearea unei reţele pentru trimiterea de produse umanitare în Iran, a declarat Ignazio Cassis, ministrul elveţian de Externe, care a participat la întâlnire.
 
"Trebuie să abordăm probleme globale, este important să continuăm în acest mod", a subliniat Ignazio Cassis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici