Presupus terorist care a vrut să atace trecători cu un cuţit, împuşcat mortal de poliţie la New York

Un bărbat care avea comportament asemănător cu al unui terorist şi a încercat să atace trecători cu un cuţit a fost împuşcat mortal de agenţi de poliţie, miercuri, în oraşul american New York, informează ABC News.

6316 afișări
Imaginea articolului Presupus terorist care a vrut să atace trecători cu un cuţit, împuşcat mortal de poliţie la New York

Presupus terorist care a vrut să atace trecători cu un cuţit, împuşcat mortal de poliţie la New York

Incidentul a avut loc miercuri în cartierul new-yorkez Manhattan.

Un bărbat a încercat să atace trecători cu un cuţit având lama cu lungimea de zece centimetri.

În contextul în care presupusul terorist a refuzat să se dezarmeze, poliţia a deschis focul. Poliţiştii au tras nouă focuri de armă, suspectul murind pe loc.

Un agent de poliţie a fost rănit uşor în încercarea de imobilizare a suspectului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici