Prezentator de ştiri din Franţa, reţinut pentru trafic de cocaină

Un cunoscut prezentator de ştiri mondene din Franţa, Jean-Luc Delarue, a fost reţinut, marţi dimineaţă, fiind suspectat că face parte dintr-o importantă reţea de trafic de cocaină.

38 afișări
Imaginea articolului Prezentator de ştiri din Franţa, reţinut pentru trafic de cocaină

Prezentator de ştiri din Franţa, reţinut pentru trafic de cocaină (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit primelor informaţii deţinute de anchetatori, prezentatorul postului public France 2 a fost prins în cadrul unei vaste acţiuni de combatere a traficului de droguri, alături de alte cinci sau şase persoane.

Poliţiştii suspectează că acesta era un important membru al reţelei, găsind cocaină şi în locuinţa sa.

Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii din Hauts-de-Seine, Nanterre, în apropiere de Paris, autorităţile urmând să stabilească rolul acestuia în traficul de droguri.

Cunoscut pentru temperamentul său, Jean-Luc Delarue a mai fost condamnat în martie 2007 la trei zile de muncă în serviciul comunităţii, pentru comportamentul său violent faţă de personalul unei curse Air France Paris - Johannesburg.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici