Prima ţară europeană care redeschide bordelurile. Ministrul sănătăţii: "Sincer, cred că serviciile erotice puteau reveni chiar mai repede"

  • Elveţia ar putea fi prima ţară care permite redeschiderea bordelurilor
  • Prostituţia este legală în acestă ţară
  • Oficialii afirmă că sexul protejat este mai puţin probabil să ducă la infectarea cu coronavirus decât artele marţiale
9689 afișări
Imaginea articolului Prima ţară europeană care redeschide bordelurile. Ministrul sănătăţii: "Sincer, cred că serviciile erotice puteau reveni chiar mai repede"

Prima ţară europeană care permite redeschiderea bordelurilor. Ministrul sănătăţii: "Sincer, cred că serviciile erotice puteau reveni chiar mai repede"

Lucrătorii şi lucrătoarele sexuale din Elveţia ar putea reveni foarte curând la job, afirmă oficialii din această ţară. Elveţia, una dintre primele ţări europene care au redeschis magazinele, restaurantele şi şcolile după valul epidemic de coronavirus, intenţionează să redeschidă bordelurile de la 6 iunie.
 
În Elveţia, prostituţia este legală, iar lucrătorii sexuali lucrează cu acte şi plătesc taxe.
 
Pe de altă parte, sporturile de contact, cum sunt artele marţiale, boxul, judo ori luptele, vor mai aştepta, spun oficialii elveţieni.
 
Alain Berset, ministrul sănătăţii din Elveţia, a anunţat că practicarea serviciilor sexuale va fi permisă din nou, odată cu redeschiderea cluburilor de noapte, a cinematografelor şi a piscinelor publice.
 
"Este într-adevăr vorba despre contact, dar un concept de protecţie este posibil. Înţeleg aspectul bizar al răspunsului meu. Ca să vă spun sincer, serviciile erotice puteau reveni chiar mai repede", a spus Berset.
 
Din 6 iunie, Elveţia va permite adunările spontane de 30 de persoane şi evenimentele organizate cu până la 300 participanţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici