Primar din Ucraina, bănuit că a făcut publice informaţii despre mişcările trupelor ucrainene

Primarul oraşului ucrainean Poltava este suspectat că a dezvăluit informaţii despre mişcările trupelor ucrainene.

1738 afișări
Imaginea articolului Primar din Ucraina, bănuit că a făcut publice informaţii despre mişcările trupelor ucrainene

Oleksandr Mamai, primarul oraşului central Poltava, este bănuit că ar fi dezvăluit informaţii militare.

El ar fi transmis informaţii despre amplasarea trupelor ucrainene, informează Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), potrivit Sky News.

Documentele referitoare la investigaţie au arătat că informaţiile nu au fost „puse la dispoziţia publicului de către statul major al forţelor armate, Ministerul Apărării sau alte organisme de stat autorizate".

Rapoartele locale au mai arătat că Mamai ar fi dezvăluit formarea unei noi unităţi militare ucrainene şi a comunicat adresa sediului acesteia.

Se pare că joi se desfăşoară percheziţii în clădirea Consiliului municipal Poltava.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici