Primele victime ale atacurilor cu rachete lansate de rebelii Houthi. Trei marinari au murit

Oficialii americani au confirmat moartea a trei marinari într-un atac houthi asupra unei nave din Golful Aden, relatează SkyNews.

351 afișări
Imaginea articolului Primele victime ale atacurilor cu rachete lansate de rebelii Houthi. Trei marinari au murit

Primele victime ale atacurilor cu rachete lansate de rebelii Houthi. Trei marinari au murit

Un atac cu rachete Houthi a ucis trei marinari pe o navă comercială din Marea Roşie, a confirmat Comandamentul Central al SUA (CENTCOM).

Sunt primele decese raportate de când grupul yemenit susţinut de Iranul a început atacurile împotriva transportului maritim pe una dintre cele mai aglomerate căi comerciale din lume.

Houthii şi-au revendicat atacul, care a incendiat nava True Confidence, deţinută de eleni, sub pavilion Barbados, la aproximativ 50 de mile marine în largul coastei portului Aden din Yemen.

Pe lângă cele trei decese, cel puţin patru membri ai echipajului au fost răniţi, dintre care trei în stare critică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici