Primul mare eveniment post-pandemie din Israel: 170.000 de persoane la "Tel Aviv Pride"

Turismul în Israel a revenit complet la normal, iar străzile din Tel Aviv au fost pline cu turişti şi localnici care au participat la cea mai mare paradă Pride din Orientul Mijlociu, Tel Aviv Pride 2022. Au participat peste 170.000 de persoane.

649 afișări
Imaginea articolului Primul mare eveniment post-pandemie din Israel: 170.000 de persoane la "Tel Aviv Pride"

Sursa Foto - Hepta

În cadrul Tel Aviv Pride 2022, 10 care alegorice spectaculoase au defilat pe un bulevard principal din oraş. Pentru prima dată în istoria Tel Aviv Pride, municipalitatea a avut propriul car alegoric promovând expansiunea industriei tech în Israel.

Programul Tel Aviv Pride 2022 a inclus şi un spectacol surpriză al legendei Eurovision Dana International, dar şi un concert al rapperului australian Iggy Azalea.

„Nu există niciun eveniment pe care să-l deschid mai fericit decât Tel Aviv Pride şi nu numai pentru că nu este un eveniment sportiv în care oamenii se aşteaptă ca eu să alerg! După câţiva ani provocatori, sunt şi mai fericit şi mai mândru să întâmpin turiştii, în sfârşit, înapoi la Tel Aviv Pride 2022. Comunitatea LGBTQIA+ continuă să se confrunte cu obstacole, dar am avut multe realizări semnificative aici, în Israel. Terapia de conversie a fost complet interzisă, bărbaţii homosexuali pot acum să doneze sânge, iar maternitatea surogat pentru cuplurile de acelaşi sex a fost acum legalizată”, a declarat.Ron Huldai, primarul oraşului Tel Aviv-Yafo.

Imediat după ridicarea restricţiilor de călătorie în Israel, turiştii români şi-au rezervat primele vacanţe. În luna mai 2022, aproximativ 5000 de români au ajuns în Israel, iar autorităţile se aşteaptă la creşteri succesive până la finalul acestui an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici