Prinţesa Dubaiului este ţinută prizonieră chiar de tatăl său

  • Latifa Al Maktoum spune că este ţinută ostatică de propria familie
  • Ea a trimis mai multe filmuleţe prietenilor în care le povesteşte cum este păzită cu poliţia
  • Prinţesa a avut mai multe încercări de a fugi din ţară începând cu anul 2002
1611 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Dubaiului este ţinută prizonieră chiar de tatăl său

Prinţesa Dubaiului este ţinută prizonieră chiar de tatăl său

Fiica conducătorului Dubaiului, prinţesa Latifa, le-a trimis prietenilor săi mai multe filmuleţe în care povesteşte că este ţinută ostatică.

Zilele acestea, mesajele trimise în secret s-au oprit, lucru care i-a îngrijorat pe apropiaţi, iar aceştia au decis să le facă publice.

BBC a transmis mai multe înregistrări în care prinţesa spune că se teme pentru viaţa ei.

„Fac acest video din baie pentru că este singura cameră cu uşă pe care o pot încuia. Sunt într-o vilă. Sunt ţinută ostatică, iar această vilă a fost transformată în închisoare. Toate ferestrele sunt închise, nu pot deschide nicio fereastră”, spune prinţesa într-o filmare.

„În fiecare zi sunt îngrijorată zi de zi de securitatea şi viaţa mea. Nu ştiu dacă voi supravieţui acestei situaţii. Poliţia mi-a spus că voi sta în închisoare toată viaţa mea şi că nu voi mai vedea vreodată soarele”, a mai transmis Latifa.

În 2018 prinţesa anunţa într-un video că vrea să fugă din ţară. Atunci ea spunea că a fost torturată timp de trei ani de familia ei.

Prima încercare de evadare a avut loc încă din 2002.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici