BREAKING NEWS  Producţia care a luat premiul Oscar pentru cel mai bun film al anului 2022: Everything Everywhere All at Once

  • Everything Everywhere All at Once a obţinut cele mai multe premii Oscar.
  • Everything Everywhere All at Once a fost premiat ca cel mai bun film al anului 2022.
3396 afișări
Imaginea articolului Producţia care a luat premiul Oscar pentru cel mai bun film al anului 2022: Everything Everywhere All at Once

Everything Everywhere All at Once a obţinut cele mai multe premii Oscar. 

Everything Everywhere All at Once” a dominat cea de-a 95-a ediţie anuală a Premiilor Academiei, câştigând şapte premii, inclusiv cel mai bun film, cea mai bună actriţă, cel mai bun regizor, cel mai bun montaj, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriţă în rol secundar şi cel mai bun scenariu original.

Orice, oriunde, oricândî (Everything Everywhere All at Once) este un film ştiinţifico-fantastic de acţiune pentru familie din 2022 scris şi regizat de Daniel Kwan şi Daniel Scheinert, sub pseudonimul Daniels. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Michelle Yeoh, Stephanie Hsu⁠, Ke Huy Quan şi Jamie Lee Curtis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici