Protocol de siguranţă pentru călători, în timpul pandemiei. Agenţiile Europene cer tratament identic cu cel al rezidenţilor

  • Agenţiile Europene cer tratament identic cu al rezidenţilor, pentru călători
  • Documentul comun ECDC şi EASA îşi propune să sprijine statele să reducă riscurile
  • Testele şi carantina au adus transportul aerian la sol
507 afișări
Imaginea articolului Protocol de siguranţă pentru călători, în timpul pandemiei. Agenţiile Europene cer tratament identic cu cel al rezidenţilor

Călătorii trebuie trataţi ca rezidenţii locali. O spun agenţiile europene care cer un tratament identic pentru toată lumea. Ei nu trebuie trataţi ca populaţie cu risc mai mare de transmitere Covid-19 decât populaţia locală.

Documentul comun ECDC şi Agenţia de Siguranţă a Aviaţiei a Uniunii Europene (EASA) îşi propune să sprijine statele membre şi să reducă riscurile legate de circulaţia între ţările europene. Recomandările din document pot fi luate în considerare de către statele membre atunci când impun restricţii temporare. În timp ce restricţiile de trafic persistă, testele şi carantina au adus transportul aerian la sol.

  • Centrul European de Prevenire şi Controlul bolilor (ECDC) şi Agenţia pentru Siguranţa Aviaţiei (EASA):

“Călătorii nu ar trebui consideraţi ca o populaţie cu risc crescut şi nici trataţi ca şi contacte ale cazurilor COVID-19, cu excepţia cazului în care au fost în contact cunoscut cu un caz pozitiv confirmat.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici