Putin îl felicită pe Erdogan pentru realegerea sa în funcţia de preşedinte al Turciei

Preşedintele rus Vladimir Putin l-a felicitat pe Recep Tayyip Erdogan pentru realegerea sa în funcţia de preşedinte al Turciei, afirmând că rezultatul scrutinului prezidenţial confirmă "autoritatea politică amplă" a lui Erdogan, relatează agenţia de ştiri Tass.

640 afișări
Imaginea articolului Putin îl felicită pe Erdogan pentru realegerea sa în funcţia de preşedinte al Turciei

Putin îl felicită pe Erdogan pentru realegerea sa în funcţia de preşedinte al Turciei

"Şeful statului rus a subliniat că rezultatul votului confirmă pe deplin autoritatea politică amplă a lui Erdogan, susţinerea largă pentru direcţia urmată sub conducerea sa în privinţa soluţionării chestiunilor sociale şi economice vitale cu care se confruntă Turcia, şi consolidarea poziţiilor de politică externă ale ţării" se arată într-un comunicat dat publicităţii de Kremlin.

Recep Tayyip Erdogan, susţinut de Partidul Dreptăţii şi Dezvoltării (AKP, dreapta/conservator), a obţinut 52,5% din voturi, arată rezultatele anunţate după numărarea a 99.1% din buletinele de vot.

Consiliul Electoral Suprem din Turcia l-a declarat luni câştigător al scrutinului prezidenţial pe Erdogan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici