Putin l-a sunat pe Donald Trump pentru a-i mulţumi după ce i-a oferit informaţii importante. O tragedie a fost evitată înainte de Anul Nou

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, l-a sunat pe Donald Trump pentru a-i mulţumi pentru o serie de informaţii care au ajutat la prevenirea unor acte de terorism.

13933 afișări
Imaginea articolului Putin l-a sunat pe Donald Trump pentru a-i mulţumi după ce i-a oferit informaţii importante. O tragedie a fost evitată înainte de Anul Nou

Putin l-a sunat pe Donald Trump. Ce au discutat cei doi şi cum a fost împiedicat un atac terorist de Anul Nou

Vladimir Putin l-a sunat pe omologul său american pentru a-i mulţumi după ce liderul de la Casă Albă i-a oferit o serie de informaţii care au ajutat la prevenirea unor atacuri teroriste pe teritoriul Rusiei, informează rt.com, citând surse din interiorul Kremlinului.

Conform sursei citate, cei doi preşedinţi au discutat despre mai multe „probleme de interes comun”.

FSB (Serviciul Federal de Securitate) a precizat că informaţiile oferite de sursele americane au condus la arestarea a doi cetăţeni de origine rusă care plănuiau atacuri teroriste in locuri publice din Sankt Petersburg în Ajunul Anului Nou.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici