Putin pe TikTok? Ce răspuns a dat purtătorul de cuvânt al Kremlinului

Dmitri Peskov a explicat că preşedintele rus nu are timp să gestioneze un cont de social media.

9827 afișări
Imaginea articolului Putin pe TikTok? Ce răspuns a dat purtătorul de cuvânt al Kremlinului

Putin pe TikTok? Ce răspuns a dat purtătorul de cuvânt al Kremlinului

Preşedintele rus Vladimir Putin „nu are nicio intenţie” să deschidă un cont pe TikTok, aşa cum a făcut recent fostul premier italian Silvio Berlusconi, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, răspunzând la o întrebare despre recenta intrare pe platforma de socializare a fostului lider din Peninsulă.

„Nu, nu o să facă asta”, a comentat Peskov, pe scurt. Preşedintele rus nu a avut niciodată conturi pe reţelele de socializare şi Peskov a declarat în mai multe rânduri că Putin nu are de gând să deschidă niciunul. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a explicat anterior că preşedintele rus nu are timp să ţină un cont de socializare şi nici măcar nu foloseşte un telefon mobil.

Silvio Berlusconi, la debutul său pe TikTok, a obţinut 3,2 milioane de vizualizări, 323.000 de aprecieri, 19.000 de comentarii, 71.000 de distribuiri şi 27.000 de salvări video. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici