Putin pierde teren. Doi prieteni de nădejde au luat distanţă de liderul Rusiei

Actorii Gerard Depardieu şi Steven Seagal, vechi prieteni ai lui Putin, s-a dezist de acţiunile şefului de la Kremlin.

27817 afișări
Imaginea articolului Putin pierde teren. Doi prieteni de nădejde au luat distanţă de liderul Rusiei

Putin pierde teren. Doi prieteni de nădejde au luat distanţă de liderul Rusiei

Protagonişti ai lumii cinematografiei internaţionale, Depardieu şi Segal s-au distanţat de preşedintele rus şi de alegerea acestuia de a duce un război cu Ucraina.

Actorii Gerard Depardieu şi Steven Seagal, care au fost mereu legaţi de preşedintele Rusiei, s-au pronunţat împotriva deciziei vechiului lor prieten de a duce un război, cerând de urgenţă încetarea acestuia.

„Rusia şi Ucraina au fost întotdeauna surori”, a comentat Depardieu pentru AFP. „Sunt împotriva unui război fratricid”, a mai afirmat francezul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici