Putin se vede cu preşedintele Coreei de Sud pentru a discuta despre Coreea de Nord. Ce vrea să dezvolte Moon Jae-in împreună cu Moscova

Vladimir Putin, preşedintele rus, şi omologul său sud-coreean, Moon Jae-in, vor avea miercuri o întrevedere bilaterală în cadrul forumului Economic de Est, pentru a discuta despre Coreea de Nord, informează Russia Today.

1600 afișări
Imaginea articolului Putin se vede cu preşedintele Coreei de Sud pentru a discuta despre Coreea de Nord. Ce vrea să dezvolte Moon Jae-in împreună cu Moscova

Putin se vede cu preşedintele Coreei de Sud pentru a discuta despre Coreea de Nord. ce vrea să dezvolte Moon Jae-in împreună cu Moscova

În cadrul forumului, Moon a acuzat Phenianul de escaladarea tensiunii în peninsulă, adăugând că speră să discute cu Putin moduri de a dezvolta programul nuclear sud-coreean.

Totodată, Moon a adăugat că speră să îmbunătăţească relaţiile dintre Moscova şi Seul, considerând că preşedinţii celor două state au multe în comun, cei doi împărtăşind de asemenea abordarea în privinţa dezvoltării regiunii din Orientul Îndepărtat.

”Consider că Seulul este cel mai bun partener pentru dezvoltarea regiunii Orientului Îndepărtat, de aceea, dacă am conlucra, am putea fi capabili să obţinem prosperitate în întreaga regiune”, a afirmat Moon.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici