Putin: ,,Ucraina trimite arme în Orientul Mijlociu". Dictatorul Rusiei neagă că Rusia ar fi implicată în avarierea conductei Baltic-connector

Putin spune că Ucraina trimite arme în Orientul Mijlociu şi neagă că Rusia este implicată în avarierea unei conducte finlandeze.

742 afișări
Imaginea articolului Putin: ,,Ucraina trimite arme în Orientul Mijlociu". Dictatorul Rusiei neagă că Rusia ar fi implicată în avarierea conductei Baltic-connector

Putin: ,,Ucraina trimite arme în Orientul Mijlociu". Dictatorul Rusiei neagă că Rusia ar fi implicată în avarierea conductei Baltic-connector

Dictatorul Vladimir Putin a susţinut că oficialii ucraineni corupţi au exportat arme şi că Rusia are dovezi că unele au fost transportate în Orientul Mijlociu.

El a făcut aceste comentarii în timp ce s-a adresat la summitul Comunităţii Statelor Independente de la Bishkek, Kârgâzstan.

Putin chiar a spus că nu ar fi surprins dacă ucrainenii ar vinde arme chiar Rusiei, deoarece „vând orice”, atât de mare este corupţia din ţară.

El a spus că Rusia are „informaţii” despre vânzările de arme din Ucraina prin piaţa neagră către Orientul Mijlociu, citează Sky News.

A mai adăugat că blocada Israelului asupra Gazei este inacceptabilă, înainte de a o compara cu asediul nazist al Leningradului din Al Doilea Război Mondial.

Preşedintele rus a mai spus că este prostească acuzaţia analiştilor occidentali împotriva Rusiei pentru deteriorarea unei conducte şi a unui cablu de date din Golful Finlandei la începutul acestei luni.

Acestea au fost avariate din cauza „activităţii exterioare”, potrivit oficialilor finlandezi.

Dictatorul a spus că „nu a auzit niciodată de această conductă până acum” şi că sugestiile au fost folosite pentru a distrage atenţia de la atacul Occidentului asupra conductei Nord Stream.

Analiştii occidentali au sugerat, de asemenea, că Putin a avut ceva de-a face cu deteriorarea conductei Nord Stream anul trecut, cu toate că au apărut informaţii ulterioare că SUA au distrus conducta pentru a determina Germania să nu mai fie dependentă de gazul rusesc din import şi ai cărei bani hrăneau maşinăria de război kremlineză care provoca genocid în Ucraina. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici