Rachetele nord-coreene folosite de Rusia pentru a lovi Kievul ar conţine componente ale companiilor occidentale şi chineze

Componente electronice fabricate de companii europene, occidentale, japoneze şi chineze au fost găsite în rachetele balistice nord-coreene Kn-23/24, folosite de Rusia asupra Kievului în luna februarie, scrie PravdaUA.

52979 afișări
Imaginea articolului Rachetele nord-coreene folosite de Rusia pentru a lovi Kievul ar conţine componente ale companiilor occidentale şi chineze

Rachetele nord-coreene folosite de Rusia pentru a lovi Kievul ar conţine componente ale companiilor occidentale şi chineze

Potrivit unor surse din cadrul forţelor de ordine citate de PravdaUA, rachetele care au căzut în februarie în cartierul Obolonskyi din Kiev conţineau microcontrolere occidentale, unităţi flash, convertoare, surse de alimentare, amplificatoare sau antene de satelit.

Rachetele balistice produse de Coreea de Nord şi folosite de Rusia în atacul Kievului s-au regăsit componente de la producători precum Siemens din Germania, Fairchild Semiconductor International, Inc. şi Analog Devices, Inc. din America, NSK Ltd./NSK Automation din Japonia şi ZHONGKEWEI din China, relevă sursa citată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici