Răscumpărarea în cazul copilului britanic răpit în Pakistan fusese plătită la Paris

Răscumpărarea pentru eliberarea copilului britanic răpit în Pakistan a fost achitată la Paris, în acest caz fiind arestate cinci persoane, trei în Spania şi două în Franţa, anunţă poliţia spaniolă.

37 afișări
Imaginea articolului Răscumpărarea în cazul copilului britanic răpit în Pakistan fusese plătită la Paris

Răscumpărarea în cazul copilului britanic răpit în Pakistan fusese plătită la Paris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Două dintre cele trei persoane arestate în Spania, la Tarragona (nord-est), sunt suspectate că veniseră la Paris pentru a încasa răscumpărarea plătită pentru eliberarea copilului, precizează Ministerul spaniol de Interne.

Este vorba de un bărbat şi o femeie reţinuţi după confirmarea eliberării copilului. Alte două persoane care au colaborat cu aceşti suspecţi au fost arestate în Franţa.

Poliţia spaniolă a anunţat arestarea a trei persoane, doi pakistanezi şi o româncă, în legătură cu răpirea băieţelului britanic Sahil Saeed, în vârstă de cinci ani, în Pakistan.

Cei trei au fost arestaţi marţi, după eliberarea copilului în provincia Punjab, într-un orăşel din apropiere de Tarragona, Constanti, situat în nord-estul Spaniei şi având o importantă comunitate pakistaneză. Ei au fost acuzaţi de apartenenţă la banda care ar fi cerut răscumpărarea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici